Misc 07/04/2019

Reacció d'or del Baxi Manresa contra l'Iberostar Tenerife (91-87)

L'equip de Joan Peñarroya ha recuperat un desavantatge d'onze punts

Rodrigo San Miguel

BarcelonaEl Baxi Manresa ha superat l'Iberostar Tenerife (91-87) i s'ha retrobat amb la victòria a la Lliga Endesa. L'equip entrenat per Joan Peñarroya s'ha sobreposat a un mal inici i ha anat de menys a més al Nou Congost. A més, el conjunt local s’ha fet amb el ‘basket-average’ directe. Ryan Toolson ha sigut el màxim anotador local amb 18 punts. A més, Corey Fisher ha acabat amb 16 punts i 6 assistències. Tim Abromaitis, que ha anotat 7 dels 11 triples que ha intentat, ha sigut el millor dels visitants.

La posada en escena de l'Iberostar Tenerife ha sigut molt bona i li ha permès construir-se una diferència d'onze punts al Nou Congost (4-15), però l'equip local ha sabut reaccionar. Un parcial de 10-3 li ha permès arribar al Baxi Manresa al descans amb el marcador ajustat (40-38). La màxima diferència local ha arribat a set minuts del final (71-52). Una recta final més encertada de l'Iberostar Tenerife ha afegit emoció als últims minuts.