FUTBOL
Esports 19/10/2016

Batalla campal abans del triomf del Madrid (5-1)

Un Reial Madrid discret però efectiu no va tenir problemes per superar ahir el Legia al Santiago Bernabéu

Un Reial Madrid discret però efectiu no va tenir problemes per superar ahir el Legia al Santiago Bernabéu (5-1). Gareth Bale (min 16), Jodlowiec (min 19, en pròpia porteria), Marco Asensio (min 37), Lucas Vázquez (min 68) i Álvaro Morata (min 85) van apuntar-se els gols locals. Radovic (min 21), de penal, va celebrar el gol visitant. Frustrat per quedar-se sense marcar, Cristiano Ronaldo va veure una targeta groga.

El partit va estar marcat pels incidents que es van produir amb els aficionats ultres del Legia, que van llançar ampolles a la policia i van intentar fer caure alguns dels seus cavalls. Vuit persones, cinc seguidors polonesos i tres policies, van ser ateses pel servei municipal d’urgències de Madrid. Uns 500 espectadors sense entrada no van poder accedir al Santiago Bernabéu i van protagonitzar més incidents. Abans del partit ja hi havia set detinguts.

El Sevilla, per la seva banda, es va imposar al Dinamo de Zagreb (0-1). Nasri (minut 37) va ser l’autor del gol de l’equip visitant, que se situa líder del seu grup.