LLIGA ENDESA
Esports 17/02/2013

El Bàsquet Manresa pretén burxar en la crisi del Reial Madrid

à.g.
1 min
Charles Ramsdell, jugador del Bàsquet Manresa, durant un partit.

BarcelonaDesprés de caure eliminat als quarts de final de la Copa del Rei i perdre el seu primer partit al Top-16 de l'Eurolliga, els dubtes han envaït el Reial Madrid de Pablo Laso, que aquesta tarda (18 hores) juga contra el Bàsquet Manresa. L'equip que entrena Jaume Ponsarnau vol burxar en la crisi del conjunt blanc, que fins ara havia tingut una temporada molt plàcida.

"El Madrid té una de les millors plantilles d'Europa", adverteix Jaume Ponsarnau. L'entrenador està content amb la feina del Bàsquet Manresa, que aquesta setmana ha passat tres dies concentrat al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat. El conjunt català suma dues victòries en els últims tres partits. "Hem de veure com ens afecta l'aturada, però hem fet les coses per intentar que ens afecti el mínim possible. Hem intentat aprofitar el temps per créixer i esperem treure'n profit", diu el tècnic.

Fiatc Joventut i Barça, a casa

El Fiatc Joventut i el Barça Regal juguen a casa. L'equip de Salva Maldonado rep aquest migdia (12 hores, Esport3) l'Uxue Bilbao Basket, mentre que el de Xavi Pascual s'enfronta (19 hores, Esport3) al Mad-Croc Fuenlabrada. El conjunt blaugrana acumula deu victòries consecutives.

stats