Esports 28/01/2013

El Bàsquet Manresa se supera a Las Palmas i suma el quart triomf de la temporada

à.g.

BARCELONALa cotització del Bàsquet Manresa augmenta. L'equip que entrena Jaume Ponsarnau es va imposar a la pista de l'Herbalife Gran Canària (65-75) i va sumar així la quarta victòria de la temporada, la segona consecutiva. Cinc jugadors de l'equip visitant van sumar 10 punts o més: Troy DeVries (11), Josh Asselin (11), Salva Arco (11), Adam Hanga (10) i Oliver Arteaga (10).

La clau del triomf va ser l'encert en el tir exterior, ja que el Bàsquet Manresa va anotar 12 dels 23 triples que va intentar contra una de les millors defenses de la competició. L'equip català va començar amb molta concentració el partit i després va saber contenir els diferents intents de remuntada d'un rival que les últimes setmanes ha començat a perdre més partits que a l'inici de temporada.

El Bàsquet Manresa ha guanyat en consistència amb el pas de les jornades i, a poc a poc, ha augmentat la seva confiança. Tot i la classificació actual, alguns jugadors han fet un salt qualitatiu evident i ara l'engranatge comença a funcionar. Ryan Toolson (25 punts) va ser l'únic jugador local que va anotar amb assiduïtat contra la defensa catalana, que s'ha adaptat a les exigències de la categoria i ara és molt més expeditiva.

El conjunt del Bages també ha millorat psicològicament i és capaç de superar moments adversos, com quan ahir l'Herbalife Gran Canària es va posar per davant al tercer quart, amb una maduresa que fins ara no era habitual.