Publicitat
Publicitat

BARÇA

Bartomeu: "Que ningú vegi en la decisió de no recórrer la sanció de la UEFA una situació de feblesa"

El president del Barça s'ha referit a la sanció de la UEFA per les estelades de la final de la Champions durant el Congrés de Penyes que s'ha celebrat aquest dimecres

Josep Maria Bartomeu, president del Barça, s'ha referit aquest dimecres, durant el Congrés de Penyes, a la sanció que la UEFA ha imposat al club per les estelades que els aficionats blaugranes van mostrar durant la final de la Champions de Berlín. " Que ningú vegi en la decisió del club de no recórrer la sanció una situació de feblesa, al contrari", ha dit el president blaugrana.

"Arribarem fins al final, amb fermesa però amb el cap fred. I hi arribarem pensant en els interessos del club i en els de Catalunya. Esgotarem totes les vies legals i diplomàtiques perquè el més important per a nosaltres és que es respecti la llibertat d'expressió", ha conclòs.

El vicepresident primer, Jordi Cardoner, ha dit a 'El club de la mitjanit' de Catalunya Ràdio que si la via oberta de diàleg amb la UEFA no dóna resultats positius per al Barça, des del club hauran d'emprendre altres vies.

Històries de superació esportiva