Publicitat
Publicitat

BARÇA

Bartomeu: "El soci té clar que una cosa és la votació i que la resta són aspectes que anirem solucionant"

El president del Barça ha dit després de votar que el club vol "donar un exemple democràtic"

Josep Maria Bartomeu, president del Barça, ha exercit el dret a vot en el referèndum sobre l'Espai Barça passats dos quarts de 12 del matí. "És un gran dia. Em fa molta il·lusió votar i veure tanta gent votar. Volem donar un exemple democràtic. El resultat que surti serà acceptat", ha comentat sobre la votació. A més, ha agraït que hi hagin anat diversos jugadors del club. "Agraeixo que hagin vingut a votar, sobretot perquè són referència", ha dit.

Preguntat sobre si creu que la sanció que la FIFA ha imposat al Barça afectarà el resultat del referèndum d'avui, Bartomeu ha comentat: "El soci té clar que una cosa és la votació i que la resta són aspectes del dia a dia que anirem solucionant". Tot i així, el màxim dirigent del Barça ha explicat que ja ha parlat amb Joseph Blatter, president de la FIFA, i tindran una trobada aviat: "Hem tingut una conversa cordial i ens veurem aviat cara a cara".

Per acabar, el president blaugrana també s'ha referit a la dimissió d'Andoni Zubizarreta: "Confiem en el Zubi. N'estem molt contents. Té contracte fins al 2016 i espero que segueixi molts anys al club perquè és un actiu molt important per a nosaltres".

Històries de superació esportiva