WATERPOLO
Esports 27/03/2019

El Barceloneta serà a la final a vuit de la Champions després de golejar el Telekom Budapest

Al descans, l'equip de Chus Martín ja guanyava per un clar 6 a 1

Efe
El capità del CNA Barceloneta, Felipe Perrone

BarcelonaL'Atlètic Barceloneta s'ha assegurat de manera gairebé matemàtica la tercera plaça del grup A i la seva presència a la fase final de la Lliga de Campions de waterpolo, després de derrotar per 8 a 5 l'FTC Telekom Budapest, al qual supera per tres punts i el 'goal average' a tres jornades del final de la fase regular. L'equip mariner, doncs, repetirà a la final a vuit del torneig.

Els barcelonins han jugat una primera part antològica, amb un parcial clar de 6 a 1. L'exhibició dels homes de Chus Martín ha començar amb Dani López Pinedo aturant un penal a Denes Varga i ha continuat amb un parcial de 3-0 en dos minuts amb dos gols de Blai Mallarach i un de Bustos.

El conjunt mariner ha mantingut la seva porteria a zero fins al final del quart, amb Alberto Munárriz marcant el 4-0 de penal ja al segon quart. Seldmayer ha fet el primer gol visitant en la quarta superioritat del seu equip, però Martín Famera i Felipe Perrone han marcat per deixar el partit al descans en un 6-1 que ho deixava tot decidit.

A la segona part, el partit s'ha igualat, però la defensa catalana ha aturat els atacs dels millors jugadors visitants, Marton Anem i Aaron Younger. Álvaro Granados ha anotat el 7-2, encara que el gol de Slobodan Nikic a 35 segons del final del quart significava el 7-3, amb l'equip hongarès guanyant el parcial del tercer quart (1-3).

Alberto Munárriz ha marcat el seu segon penal de la nit (8-3) en el que seria l'últim gol de l'Atlètic Barceloneta a set minuts del final del partit. El FTC Telekom ha aconseguit maquillar el resultat definitiu amb els gols de Marton Anem i Toni Nemet.