BÀSQUET: EUROLLIGA
Esports 17/12/2010

La 'final four' de Barcelona s'encareix

El Regal Barça encararà la darrera jornada de l'Eurolliga amb la classificació assegurada per a la següent fase, però amb poques opcions de millorar la tercera posició actual.

àlex Gozalbo
1 min
Roger Grimau busca una assistència durant el partit contra el Lietuvos Rytas.

BARCELONA.Arribar a la final four de Barcelona no serà senzill. Després de caure derrotat a la pista del Lietuvos Rytas (88-87), el Regal Barça ja no podrà acabar primer de grup i haurà d'esperar una improbable derrota del Fenerbahçe Ulker a casa per tancar aquesta fase com a segon. Tot un malson per al vigent campió de l'Eurolliga, que haurà de suar de valent per aspirar a reeditar èxits.

La tornada de Joan Carles Navarro a les pistes va servir per injectar adrenalina a un equip massa apocat per les baixes. Tot i això, el Regal Barça es va veure, durant molts minuts, derrotat. Una excel·lent defensa zonal de Xavi Pascual va servir per retallar nou punts de sobte i, amb el rival a un cop de pedra, Ricky Rubio es va inventar una nova genialitat. Amb poc més de dos segons per jugar i tres punts per sota al marcador, el jove va forçar a El-Amin una falta personal, que va ser sancionada amb tres tirs lliures. Aquesta vegada, però, la seva invenció no va servir per guanyar el partit, ja que va errar el darrer llançament, i va deixar el marcador en el 88-87 final.

Ara, el Regal Barça tancarà dijous vinent la fase de grups al Palau Blaugrana amb el Montepaschi Siena com a rival.

stats