Futbol Femení
Esports 15/04/2012

El Barça femení guanya per la mínima a l'Estartit i aprofita l'empat de l'Athletic per ser encara més líder

Les blaugranes han patit més del previst per endur-se el derbi, que ha decidit Miriam amb un solitari gol al minut 52. L'Athletic no ha pogut derrotar el Llevant (1-1) a València

Cornellà de LlobregatJornada rodona per al Barça femení. Les blaugranes, tot i que amb més patiments del compte, han aconseguit derrotar l'Estartit a casa (1-0) i es consoliden com a líders de la Primera Divisió femenina gràcies als dos punts que l'Athletic s'ha deixat a València contra el Llevant (1-1).

Un gol de Miriam al minut 52 (el gol 100 del Barça en lliga) ha servit per derrotar un Estartit molt defensiu que ha estat a punt de donar la sorpresa a Sant Joan Despí. El Barça segueix ocupant ara la primera posició amb 79 punts, sis per sobre de l'Athletic. Tots dos equips encara s'han d'enfrontar a Lezama, però les noies de Xavi Llorens fan un pas endavant per aconseguir el títol. En el partit al Poliesportiu Nazaret, Alexia ha avançat les valencianes però poc abans del descans l'Athletic, a través de Murua, ha aconseguit l'empat.

Els bons resultats de la jornada a la zona baixa han afavorit l'Estartit, que segueix fora dels llocs de descens amb 23 punts malgrat haver perdut. Les derrotes del València, el Màlaga i el Lagunak, mantenen l'equip de Rafel Gil en 13a posició.

A Sant Adrià, el Sant Gabriel ha golejat 4-0 al Reocín. Un gol de Marta Cubí al minut 13 de partit ha encarrilat el triomf. Poc després, Haley ha ampliat l'avantatge, que hagués pogut ser encara més gran si Alba no hagués fallat un penal. A la represa, Marta Villagrasa ha fet el tercer i novament la nord-americana Haley ha fet el 4-0 final, en un bon partit de les noies de Pedro Martín davant un dels rivals de la zona baixa de la classificació.