FUTBOL
Esports 30/12/2011

El Barça torna als entrenaments

El Barça ja ha tornat als entrenaments després de les vacances nadalenques. Pep Guardiola dirigeix una sessió amb moltes absències, com els tres lesionats, Alves, Messi i Maxwell, amb permís.

àlex Gozalbo
2 min
Guardiola saludant Cuenca, que avui debutarà amb Catalunya, durant l'entrenament d'ahir a la tarda, amb Montoya i Roberto darrere.

BARCELONAEl Barça va tornar ahir als entrenaments després de set dies de vacances. Pep Guardiola, entrenador de l'equip blaugrana, va dirigir una sessió vespertina amb moltes absències. L'entrenador no va poder comptar amb Leo Messi i Dani Alves, amb permís del club -el brasiler tornarà demà i l'argentí dilluns-, però tampoc amb Maxwell, que havia de resoldre un assumpte personal. A més, Alexis es va exercitar, però al marge del grup.

Guardiola tampoc va poder treballar amb els lesionats (Iniesta, Villa i Afellay) ni amb la majoria dels jugadors del filial, a qui Eusebio va donar vacances fins dilluns. De fet, aquesta decisió no va agradar al cos tècnic del primer equip, que comptava amb completar els entrenaments amb els joves del Barça B. De fet, Martín Montoya, Marc Muniesa i Sergi Roberto del filial, com que avui han de competir amb la selecció catalana, van ajudar a completar la sessió de treball del primer equip, que es va fer a porta tancada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

A excepció dels onze futbolistes que aquest vespre juguen amb la selecció catalana, els nou que queden tornaran avui als entrenaments, ja que tenen programada una doble sessió, a les 10.30 i a les 17.30. Demà hi ha programat l'últim entrenament de l'any, a les 10 del matí, i diumenge, Cap d'Any, Guardiola ha donat festa a tot l'equip.

Amb la Lliga de Campions aparcada fins al febrer, el Barça disputarà sis partits durant el mes de gener, quatre de Lliga i dos de Copa del Rei. El primer compromís arribarà dimecres, quan l'equip blaugrana rebrà l'Osasuna al Camp Nou en l'anada dels vuitens de final del torneig del KO.

Dijous, al Miniestadi

Com cada any per aquestes dates, el primer equip del Barça farà un entrenament de portes obertes per als aficionats més petits. En aquesta ocasió, serà el dijous 5 de gener al Miniestadi, a les 11.30 hores. Els socis hi podran accedir gratuïtament (amb un màxim de tres entrades per carnet), mentre que la resta d'aficionats hauran de pagar una entrada de 5 euros.

stats