Futbol Femení
Esports 08/12/2011

El Barça no es deixa sorprendre a Zubieta i l'Espanyol goleja a casa per seguir posant pressió

Les blaugranes continuen invictes després de guanyar 0-4 la Reial Societat i lideren la classificació, seguides per l'Athletic i l'Espanyol, que també han resolt amb victòria els seus partits

Núria Mendoza en una acció contra el Lagunak.

BarcelonaNo tot, però molt es decidirà aquest diumenge, quan el Barça (líder amb 39 punts) i l'Athletic (segon amb 37) es vegin les cares a Sant Joan Despí per decidir qui domina la classificació. Tots dos han guanyat els seus partits i mantenen les coses com estan. I és que la jornada intersetmanal a la Superlliga ha confirmat que aquest campionat vol ser cosa de dos, o de tres si l'Espanyol (tercer amb 32) continua el seu creixement imparable i dóna un ensurt en el derbi d'aquí a deu dies.

Reial Societat 0-4 Barça

Els rivals confiaven que les blaugranes punxessin en el seu desplaçament a Sant Sebastià, però les de Xavi Llorens han respost amb contundència a Zubieta i han guanyat 0-4. Vicky ha trencat l'empat sense gols abans del descans, i això ha tranquil·litzat els ànims visitants. Olga, a la represa, ha ampliat l'avantatge. La mateixa davantera s'ha encarregat de fer el tercer i l'ex del Nàstic Alba ha completat la golejada fent el 0-4 definitiu.

Espanyol 7-0 Lagunak

Les periquites han golejat sense pietat el conjunt navarrès per consolidar-se com a alternativa al duel entre el Barça i l'Athletic, i més després de l'empat a un entre l'Sporting de Huelva i el Rayo. L'equip de Luis Carrión ha trigat gairebé mitja hora a obrir la llauna, gràcies a un gol de Willy, però un cop trencat l'empat, ja no han parat. Maripaz, pitxitxi de la lliga, ha fet quatre gols per consolidar el triomf. Sara Serna i Brenda han arrodonit la golejada.

Collerenc 2-2 Sant Gabriel

En dues ocasions ha vist el Sant Gabriel, que ha acabat amb la capitana Alba Mena expulsada al final del partit, com l'equip balear els empatava un duel que han merescut guanyar. Haley ha fet el 0-1 al minut 20 de partit, però abans del descans les locals han pogut igualar el marcador. Dori ha posat un altre cop les de Sant Adrià per davant al quart d'hora de la segona meitat. El Collerenc s'ha trobat un gol a cinc minuts del final que li ha servit per retenir un punt de Mallorca.

L'Estartit 1-1 Prainsa

Les gironines han pogut salvar un valuós punt a casa contra el Prainsa Saragossa. Carolina ha avançat les locals al minut 40, però les aragoneses han pogut empatar a la segona meitat. L'empat no allunya l'Estartit de la zona de descens, perquè alguns dels seus rivals directes, com el València i el Màlaga, que jugaven entre ells, també han pogut empatar.