SEGONA DIVISIÓ
Esports 23/10/2011

El Barça B somriu el dia que Girona i Nàstic s'enfonsen

Toni Padilla

Barcelona.El Barça B ha salvat l'honor dels equips catalans en la novena jornada de la Lliga Adelante després de golejar al Collao l'Alcoià per un clar 1 a 4. Els deixebles d'Eusebio, que iniciaven la jornada en la zona de descens, van saber capgirar un marcador advers gràcies als gols de Jonathan dos Santos, Carmona, Rafinha i Tello. Els dos últims gols van arribar en els últims cinc minuts de partit. Amb aquesta victòria -la segona de la temporada, les dues fora de casa i les dues marcant quatre gols- el Barça B surt d'una zona de descens en què cau el Girona. Els homes de Raül Agné van sumar la segona derrota de la temporada a casa davant d'un Cartagena que arribava com a cuer sense haver aconseguit guanyar ni un sol partit aquesta temporada. Dos gols en la segona part, però, van castigar un Girona que només ha guanyat un sol partit aquesta Lliga, davant de Las Palmas. Tampoc aixeca el cap el Nàstic, que va caure a casa davant del líder en solitari de la categoria, l'Hèrcules. Després del punt aconseguit a Riazor l'última jornada, l'equip grana no ha confirmat la reacció en caure davant d'un rival que arribava amb algunes baixes importants. El Nàstic, a més, passa a ser el nou cuer. L'altre equip català de la categoria, el Sabadell, va caure divendres a Guadalajara i queda en la segona posició. Aquest dimecres els equips afronten la primera jornada, ajornada en el seu moment.