LLIGA DE CAMPIONS
Esports 26/05/2011

El Barça s'exercita per primer cop a Londres

David R. Jover
1 min
Messi durant la sessió a la ciutat esportiva de l'Arsenal.

Barcelona.Els jugadors del primer equip del Barça, a més dels tres del filial desplaçats a Londres -Thiago, Oier i Miño-, es van entrenar ahir per primer cop a la London Colney, la ciutat esportiva de l'Arsenal, de cara a preparar la final de la Lliga de Campions, que es juga dissabte a Wembley contra el United.

L'equip va poder gaudir d'un matí de descans abans de posar-se seriosament a la feina cap a les sis de la tarda sota l'atenta mirada del president del club, Sandro Rosell, i el director esportiu, Andoni Zubizarreta. La sessió, a porta tancada, va transcórrer amb total normalitat i els vint-i-quatre jugadors desplaçats no van patir cap problema físic que els pugui impedir disputar la final. En els dies previs a les grans cites la càrrega física és inferior a la que normalment els jugadors estan acostumats a tenir.

D'altra banda, Andoni Zubizarreta va voler treure pressió a l'equip i va afirmar que realment quan el Barça en tenia "va ser l'any 1992", però a l'antic Wembley. Respecte al paper de favorit que se li atorga al club blaugrana, també va voler allunyar aquest sentiment. "No tinc la sensació que ho siguem. Això és tan de portes en fora al futbol que ni hi pensem", va explicar. Zubizarreta també va comentar que el United és un club "molt estable", a més d'assegurar que els de Ferguson tenen molta capacitat "de fer i refer l'equip" al cap dels anys.

stats