Futbol Femení
Esports 08/06/2012

El Barça femení "té ganes de seguir fent història" a la Copa de la Reina

Les blaugranes jugaran les semifinals aquest divendres (19.30h) contra l'Athletic Club. La central de s'Arracó, Melisa Nicolau, analitza el rival i avisa que el duel de Copa "no tindrà res a veure amb el de Lliga" de fa poques setmanes

Natalia Arroyo
2 min
Melisa Nicolau, central del Barça femení

BarcelonaVan lluitar fins l'última jornada pel títol de lliga i, per a molts, protagonitzen la final anticipada de la Copa de la Reina. El Barça i l'Athletic Club juguen aquest divendres la semifinal a Las Rozas a 19.30h (Barça TV / Esport 3 / Marca TV), en un duel que les blaugranes reconeixen que serà molt difícil. "Fa molt poc que ens hem enfrontat i és un rival molt fort. Però a aquestes alçades, tots ho són. Afrontem el partit amb il·lusió, molt motivades. Aquest grup té moltes ganes de seguir fent història amb el Barça", confessa Melisa Nicolau. En el club blaugrana són conscients que són les màximes favorites però aquesta pressió, la plantilla la vol interpretar "com una motivació més, no com a més nervis", diu Nicolau.

La central blaugrana avisa que el "perill de l'Athletic és tot el seu conjunt" i creu que el partit d'aquest divendres no s'assemblarà al de Lezama de fa un mes. "En aquell partit sabíem que teníem cert marge d'error pels punts a la classificació i això ens va condicionar en com van entrar al partit", reconeix. Ara, a la Copa, serà diferent. "És un altre partit. Aquí no tenim més remei que sortir endollades des del principi, al 100%".

Fent autocrítica, la defensa de s'Arracó reconeix que a l'equip li va faltar intensitat a Bilbao i que "l'Athletic va guanyar, en bona part, per errors del Barça". A Madrid, amb una plaça a la final en joc, confia que això no torni a passar perquè "de les derrotes s'aprèn" i perquè l'equip ha pogut treballar per corregir el que no va funcionar en l'anterior enfrontament. Ha vist el partit de Lezama moltes vegades per preparar el d'aquest divendres i ho té clar: "Volem fer el doblet i revalidar el títol de Copa".

stats