SEGONA DIVISIÓ
Esports 20/03/2011

El Barça B segueix sumant i aconsegueix un punt polèmic de la seva visita a Osca (1-1)

David Jover
Luis Enrique, que aquesta setmana ha dit que marxa.

BARCELONA.El filial blaugrana no va poder seguir la ratxa de quatre victòries consecutives ahir a Osca, però va sumar un altre punt que el segueix deixant en les places de play-off . Als locals, però, els van anul·lar un gol suposadament legal a les acaballes del matx.

Sense Montoya ni Fontàs, Luis Enrique ahir va experimentar amb Edu Oriol com a lateral dret i va situar Armando al centre de la defensa fent parella de Marc Bartra, que ahir va tornar a demostrar la gran sortida de pilota i conducció de la pilota que té.

Tal com s'esperava, al Barça li va costar entrar en el partit i l'Osca -entrenat per Onésimo- se'n va aprofitar mitjançant Tariq, que va obrir el marcador al 19' amb l'1-0. No era injust, perquè els blaugranes no estaven gaire concentrats, però això va servir perquè Thiago i Dos Santos agafessin les regnes del partit i comencessin a fer jugar l'equip.

Tot i això, els millors minuts del filial es van veure a partir de la segona meitat -en què també es van veure les deficients condicions de llum del Alcoraz- i no va ser fins al 51' que Benja va marcar l'1-1 definitiu, tot i que per les ocasions que van tenir els dos conjunts, el partit se l'hauria pogut endur qualsevol, sobretot els aragonesos, que van veure com marcaven un gol en els minuts finals que va ser anul·lat per un fora de joc molt discutible.