Futbol Femení
Esports 28/04/2012

El Barça femení enceta una recta final de lliga dificilíssima contra la Reial Societat (12h)

A falta de cinc jornades, les blaugranes lideren la Primera Divisió femenina amb sis punts d'avantatge sobre l'Athletic Club, contra qui s'enfrontararan la setmana que ve

Natalia Arroyo
2 min
Les jugadores del Barça celebren un dels gols a Zubieta

BarcelonaEl Barça femení comença aquesta setmana el seu particular 'Tourmalet' amb la visita de la Reial Societat (12h) a la Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí, en un partit que oferirà en directe per Barça TV i que hauria d'encarrilar el títol de lliga per a les catalanes. A falta de cinc jornades i quinze punts per disputar-se, les blaugranes lideren la Primera Divisió femenina amb sis d'avantatge sobre l'Athletic Club, contra qui s'enfrontararan divendres que ve a Bilbao. El calendari ha deixat un tram final de lliga molt complicat per a les noies de Xavi Llorens: rebran la Reial Societat, l'Espanyol i l'Sporting de Huelva, tres dels rivals més forts del campionat, mentre que hauran de desplaçar-se a Bilbao per jugar contra l'Athletic a Bilbao i a Santander per enfrontar-se al Reocín (únic rival fàcil).

Aquesta jornada també serà decisiva per als interessos de l'Estartit, que juga a Saragossa (16h) contra el Prainsa, contra qui van poder esgarrepar un punt en el partit de la primera volta. Les baixempordaneses volen ampliar el marge sobre el descens, que ara mateix tenen a quatre punts.

Les noies de Rafel Gil estaran molt pendents del que faci l'Espanyol, que jugarà al camp del Lagunak (12h), un dels equips que també lluita per la permanència. Les periquites encara no han confirmat la seva plaça de Copa de la Reina, però tenen 11 punts de marge sobre el Llevant, cinquè. Tampoc el Rayo, quart a set punts, sembla capaç d'assaltar la tercera posició.

A les 11h al Municipal Ruiz Casado de Sant Adrià, el Sant Gabriel buscarà conservar la desena posició contra el Collerenc, que és dotzè a dos punts de les del Besòs. Les balears van poder empatar al Coll d'en Rabassa en la primera volta (2-2). L'equip que entrena Pedro Martín té moltes baixes, per lesió i sanció, per afrontar el partit.

La resta de partits de la jornada són:

Llevant - Reocín

El Olivo - Athletic Club

Rayo Vallecano - Sporting de Huelva

Llanos de Olivenza - Atlètic de Madrid

Màlaga 0-1 València (jugat divendres)

stats