LLIGA DE CAMPIONS
Esports 17/03/2011

El Barça ja sap quins són els seus set possibles rivals

Toni Padilla
1 min

BARCELONA.La seu de la UEFA, a Nyon (Suïssa), serà seu del sorteig dels quarts de final de la Lliga de Campions demà a les 12 del migdia. El Barça ja sap quins són els seus set possibles rivals, en un sorteig que ja serà pur. És a dir, el conjunt de Pep Guardiola pot quedar aparellat amb un equip de la seva mateixa lliga (el Reial Madrid). A partir dels quarts de final, els equips també es poden enfrontar amb rivals amb qui van jugar al mateix grup de la primera fase, però enguany, els vuit primers de grup s'han classificat per als quarts de final.

Els possibles rivals del Barça són tres equips anglesos (el Manchester United, el Chelsea i el Tottenham Hotspur), un d'ucraïnès (el Xakhtar Donetsk), un d'alemany (el Schalke 04), un d'italià (l'Inter de Milà) i el Reial Madrid. Els quarts de final es jugaran el 5 o 6 d'abril (partit d'anada) i el 12 o 13 del mateix mes (la tornada). Si la sort aparella els blaugranes amb els madridistes, aquests dos equips es veurien les cares quatre cops en tot just 20 dies.

A Nyon també es farà el sorteig dels quarts de final de l'Europa League, competició de la qual avui es juguen els partits de tornada dels vuitens de final.

stats