En breu
Esports 15/05/2012

El Barça es proclama campió de l'OK Lliga per 24a vegada

1 min
El Barça es proclama campió de l'OK Lliga per 24a vegada

El Barça d'hoquei patins va superar el Calafell (7-4) al Palau Blaugrana i es va proclamar campió de l'OK Lliga quan encara queden tres jornades per disputar. L'equip blaugrana va sumar el seu 24è títol de la competició en un partit que 1.025 espectadors van veure en directe.

Després de guanyar vuit títols com a jugador, Gaby Cairo va sumar el primer com a entrenador d'un Barça que va saber controlar el partit i sobreposar-se als quatre gols de Marc Coy. "És fantàstic poder celebrar el títol aquí a casa. Crec que ens ho hem merescut i que hem treballat bé durant tota la temporada", va dir Cairo.

El conjunt blaugrana ha estat el gran dominador d'una competició en la qual tan sols ha perdut un partit i n'ha empatat dos. La resta, tot victòries, com la d'ahir contra el Calafell. Pablo Álvarez, Beto Borregán (dos), Xavier Barroso, Marc Gual, Reinaldo García i Marc Torra van ser els autors dels gols d'un Barça que no ho va tenir fàcil per aconseguir el control d'un partit en què el rival va mostrar una bona estructura de joc.

El Barça, que ahir va tenir el suport del president Sandro Rosell a la llotja, disputarà del 24 al 27 de maig la final a vuit de la Lliga de Campions a Lodi (Itàlia). Després l'equip blaugrana tancarà l'OK Lliga jugant contra el Tecnol Reus (campió de la temporada passada), el Liceo i el Noia Freixenet.

stats