Publicitat
Publicitat

BARÇA

El Barça presenta al·legacions per la vermella a Piqué

Fonts de la RFEF adverteixen que sense una prova de vídeo que contradigui l'acta arbitral és molt difícil que prosperi cap recurs

El Barça ha presentat aquest dimarts al·legacions a la targeta vermella que va veure Gerard Piqué en el partit de tornada de la final de la Supercopa d’Espanya davant l’Athletic Club. Segons ha informat el club a través d'un comunicat, "en les al·legacions s’ha volgut fer constar que el jugador no es va dirigir a l’àrbitre assistent en els termes que el col·legiat Velasco Carballo va redactar posteriorment a l’acta arbitral".

El text enviat pel Barça al Comitè de Competició pretén minimitzar la sanció al central del Barça, que serà entre 4 i 12 partits, d'acord amb el codi disciplinari de la Federació Espanyola (RFEF). En principi, aquest dimecres hi hauria d'haver una resolució per part d'aquest organisme.

Tanmateix, fonts de la RFEF consideren difícil que prosperi un recurs, ja que en cas de dubte sempre es dóna valor a la versió de l'àrbitre. L'única manera d'impedir la sanció és que el club aporti una prova de vídeo que desmenteixi explícitament l'acta, fet que no s'ha produït.

Històries de superació esportiva

Etiquetes