BARÇA
Esports 08/12/2011

El Barça prepara el clàssic amb la força del retorn de Tito Vilanova

Natalia Arroyo
2 min
El Barça prepara el clàssic amb la força del retorn de Tito Vilanova

BARCELONA."Que el Tito hagi vingut a l'entrenament ha sigut la millor sorpresa que podia rebre la plantilla, una motivació extra espectacular", va confessar ahir Xavi Hernández en roda de premsa després de la sessió que el Barça va fer a porta tancada a Sant Joan Despí, en què els jugadors van rebre la visita inesperada de l'ajudant de Guardiola, quinze dies després d'haver sigut operat de la glàndula paròtide. Tito Vilanova va sortir a la gespa de la Ciutat Esportiva, on va esperonar els seus jugadors amb un emotiu discurs. "Ens anima molt veure'l tan bé", comentava Xavi.

A l'espera de confirmar si Vilanova estarà prou recuperat per acompanyar l'equip a Madrid, el retorn del tècnic va insuflar aire nou a una plantilla que se sent forta per assaltar el feu blanc, malgrat que l'entorn tingui la sensació que aquest any serà més difícil. "És cert que potser el Madrid està més en forma que altres temporades -reconeixia Xavi-, però ens agraden els reptes i volem tornar a ser protagonistes al Bernabéu, on sortirem a l'atac perquè és un plaer futbolístic poder guanyar allà".

A més de la recuperació de Vilanova, Guardiola va rebre una altra bona notícia amb l'alta mèdica d'Adriano, un cop superades les molèsties al múscul semitendinós de la cama esquerra. A la infermeria del Barça també es va valorar l'estat físic d'Afellay, que evoluciona favorablement de la seva greu lesió al genoll. Dos mesos després de passar per quiròfan, l'holandès marxarà al seu país dues setmanes per seguir recuperant-se i, abans de Nadal, tornarà per passar una revisió de control als serveis mèdics del club.

Al vespre també es va comunicar que el Barça i Marc Bartra van arribar a un acord per renovar el contracte del jove central del planter fins al 2014 amb una clàusula de rescissió de 30 milions d'euros.

stats