MERCAT DE FITXATGES
Esports 16/06/2011

El Barça prepara el segon assalt per Giuseppe Rossi

A.s. / T.p.
1 min

Barcelona.El Barça va fer divendres passat la primera oferta pel davanter italià del Vila-real, encara que el club groguet d'entrada la va refusar. Segons ha pogut saber la cadena Cope, la reunió -de més de tres hores- entre el Barça i el Vila-real per negociar el traspàs de Rossi va tenir lloc al restaurant Torreblanca de Castelló, on hi havia Josep Maria Bartomeu, vicepresident esportiu del Barça, José Manuel Llaneza, vicepresident del Vila-real, i Fernando Roig Negueroles, conseller delegat de l'entitat castellonenca i fill del president. El Barça va formalitzar una primera oferta, els detalls de la qual no s'han filtrat, però el Vila-real l'ha descartada.

El Barça, però, sap que Rossi vol jugar al Barça - el seu representant ho ha dit obertament - i ja prepara una segona oferta. Bartomeu, per cert, també va admetre ahir a mitjans de comunicació xilens que el club prepara una oferta per Alexis Sánchez. El Barça, però, encara no n'ha fet cap.

D'altra banda, el president del Milan, Adriano Galliani, va dir ahir: "És normal que el Barça s'interessi per Thiago Silva, però no el volem vendre". El defensa brasiler ha afirmat que el Barça el segueix.

stats