Publicitat
Publicitat

Eurolliga

El Barça posarà a la venda dimecres els abonaments per a la 'final four' de Milà

Els abonats al bàsquet del Palau Blaugrana tindran preferència

Des d'aquest dimecres, 23 d'abril, i fins al dia 27 el Barça tindrà obert el període de compra dels abonaments per a la 'final four' de Milà 2014.

Els abonats al bàsquet del Palau Blaugrana seran els primers que podran fer efectiva la compra de les entrades i tindran prioritat de compra a partir de les 10.00 hores del 23 d'abril i fins al final del dia 24 d'abril, tot i que podran comprar fins al dia 27. Els abonaments es vendran a través d'un formulari disponible a www.fcbarcelona.cat.

A partir de les 10.00 hores del dia 25 i fins diumenge que ve, 27 d'abril, a les 19.00 hores –o fins que s'esgotin els abonaments– s'obrirà el termini perquè els socis del FC Barcelona també puguin comprar abonaments per a la 'final four', que es disputarà a Milà del 16 al 18 de maig. Cada abonat o soci pot comprar un màxim de dos abonaments per persona.

En els pròxims dies, el Barça comunicarà la proposta de viatge que oferirà als abonats del Palau i als socis del club que vulguin acompanyar l'equip a Milà. Depenent de la categoria escollida, els preus per ser al Mediolanum Forum de Milà oscil·len entre els 195 i els 495 euros.

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF