LLIGA ENDESA
Esports 22/04/2018

El Barça es fa fort a la pintura per escombrar el Delteco GBC (89-74)

Els blaugranes neutralitzen el control del rebot rival per sumar un nou triomf a la Lliga Endesa

BarcelonaEl Barça Lassa de bàsquet ha sumat aquest diumenge una nova victòria a la Lliga Endesa contra el Delteco GBC (89-74). El conjunt blaugrana ha seguit les pautes de Svetislav Pesic per decidir el partit per la via ràpida i no patir al Palau Blaugrana. L'entrenador va destacar la capacitat rival en el control del rebot i la potència en la pintura. Els bascos són, de fet, el millor equip en dades de rebot de tota la competició. Gran part de les seves opcions passen pels jugadors interiors i les segones situacions.

Els culers, alliçonats, han tret múscul i nocions tàctiques per controlar el tempo, sense una figura anotadora destacada, amb gran part de la plantilla aportant. Pierre Oriola (14 punts), Vezenkov (12), Ante Tomic (8) i Moerman (9) han estat a un gran nivell. Des de la seva actuació, el Barça s'ha pogut obrir i trobar bons espais per a Edwin Jackson, Pau Ribas i Petteri Koponen, 11 punts cadascun.

La combinació de trobar la cistella des de la zona i des del perímetre ha fet que l'enfrontament es tenyís de blaugrana des de l'inici. 12 punts del base Kenny Chery (19 en total) han evitat que l'escletxa fos més gran al final del primer quart (24-19). La maquinària blaugrana, més entonada, s'ha anat imposant amb el pas dels minuts fins al 89-74 final.