FUTBOL SALA
Esports 26/05/2018

El Barça s'endú el primer partit de semifinals contra el Pozo (3-2)

Els d'Andreu Plaza esperen aconseguir la classificació per la via ràpida

BarcelonaEl Barça Lassa de futbol sala ha guanyat aquest dissabte el primer partit de les semifinals de Lliga contra el Pozo Múrcia (3-2). El partit s'ha resolt durant el primer període. Esquerdinha ha estat l'encarregat d'obrir el marcador amb una gran jugada individual quan feia 10 segons que era sobre la pista del Palau Blaugrana. El domini local ha estat clar i Ferrao ha ampliat distàncies amb una passada de Leo Santana.

Els murcians han reaccionat gràcies a un gol de Drasler i un altre de Marinovi, que han dibuixat l'empat. Ferrao, de nou, ha trencat la igualtat abans d'arribar al descans. Ha estat l'últim gol del partit. El desencert visitant durant l'últim tram i la defensa culer han evitat nous canvis. Pito hagués pogut canviar el guió a un minut del final, però la rematada ha topat amb el pal.