Esports 23/06/2011

El Barça lluirà Unicef també a la Lliga de Campions

Nuria García
1 min
La UEFA deixarà que el Barça llueixi Unicef.

Barcelona.El Barça podrà lluir el logo d'Unicef, a més del de Qatar Fundation, a la Lliga de Campions. Així ho va anunciar ahir en roda de premsa el portaveu i secretari de la junta directiva del Barça, Toni Freixa: "Fruit de la nostra acció activa amb la UEFA, aquest ens ha comunicat que serà possible que en els partits de Lliga de Campions es pugui exhibir el logo d'Unicef a l'esquena". A més, ahir també es va donar a conèixer la data del Gamper: dilluns 22 d'agost, un partit que, amb el rival encara per determinar, servirà per presentar l'equip i per fer la trobada mundial de penyes.

Entre altres temes, Freixa també va parlar dels patrocinadors de les seccions: el Barça ha signat un acord amb Regal perquè l'any vinent l'equip de bàsquet sigui el Barça Regal, i va anunciar el nou patrocinador de l'handbol: Intersport.

Entrades per a Mònaco

Ahir també es va parlar de les entrades per a la Supercopa d'Europa, que es disputarà a Mònaco. Per aconseguir-ne una, caldrà omplir un formulari a la web del club fins al dia 6 de juliol, dia en què si hi ha més sol·licituds que entrades disponibles (4.675, ja que 825 es destinen a compromisos institucionals) es farà un sorteig davant notari.

stats