LA NOVA SAMARRETA
Esports 17/05/2011

El Barça i l'Unicef reforcen lligams

El club va fer oficial l'ampliació amb l'ONG el dia abans de presentar la samarreta de la temporada vinent, que tindrà el patrocini de Qatar Foundation al davant i el de la Unicef al darrere, sota el dorsal.

Martí Molina
2 min
Un aficionat del Barça que ja porta la samarreta de la propera temporada.

Barcelona.El Barça i l'Unicef continuaran anant de bracet la temporada vinent. Ho va anunciar el club blaugrana a través d'un comunicat, en què també confirmava que el logotip de l'ONG anirà a la part posterior de la samarreta, sota el dorsal, en l'equip culer de la temporada vinent. I és que la publicitat principal serà la de Qatar Foundation, tal com ja va anunciar la directiva blaugrana a mitjans de temporada.

L'anunci es va fer el dia abans de la presentació oficial de la nova samarreta -acte que es farà aquest vespre al Camp Nou- . De fet, el nou equipament es podia adquirir a la web de Nike aquest cap de setmana; però ahir la van retirar de la venda, a l'espera d'aquest acte a les instal·lacions del club.

El Barça i l'Unicef amplien la col·laboració per una temporada més, durant la qual les dues parts es marquen l'objectiu "d'aprofitar l'impacte social del club per donar suport a un moviment global a favor de l'educació i l'esport", segons va informar l'entitat blaugrana a través d'un comunicat. Les condicions concretes de l'acord "encara s'estan debatent" i es preveu que es tanquin definitivament durant el mes de juny.

La col·laboració entre el Barça i l'Unicef va començar el 2006, i va ser la primera vegada que el club portava patrocini a la seva samarreta de manera regular. Una decisió sense precedents, i que ha servit per "donar suport a l'ONG i al seu compromís per millorar les condicions de vida de centenars de milers de criatures", a més de "donar una difusió global a aquesta agència de les Nacions Unides".

En aquell primer acord, que va signar el club a través de la seva fundació, també es comprometia a destinar el 0,7% del seu pressupost a l'ONG. De moment, i segons la informació facilitada pel Barça, no hi ha constància que el nou conveni inclogui cap bonificació econòmica.

stats