BARÇA
Esports 15/06/2013

El Barça tornarà a la feina el proper dilluns 15 de juliol

Els jugadors que participen a la Copa de les Confederacions s'incorporaran més tard

Ara
1 min
Els jugadors del Barça, durant un entrenament a la Ciutat Esportiva / FCBARCELONA.CAT

BarcelonaEl Barça ha confirmat més detalls del calendari de la pretemporada 2013/14. Coneguts els sis compromisos amistosos, ja se sap també que el primer equip tornarà a l’activitat el dilluns 15 de juliol. Aquell dia els jugadors estan citats a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí per dur a terme les proves mèdiques.

Superades les habituals proves del primer dia, la plantilla arrencarà amb els entrenaments el dimarts 16. Aquestes sessions s’allargaran fins al dia 20, en què l'equip de Tito Vilanova afronta el seu primer amistós de la pretemporada contra el Lechia Gdansk (20.30 hores) a la ciutat polonesa. Cal recordar, també, que els jugadors que han hagut de disputar compromisos oficials aquest estiu s’incorporaran més tard que la resta de companys.

A més de l’amistós del dia 20, el FC Barcelona jugarà a Munic el dia 24 (contra el Bayern Munic), a Oslo el dia 27 (contra el Valerenga), a Bangkok el 7 d’agost (contra la selecció tailandesa) i a Kuala Lumpur el dia 10 (contra un combinat de Malaisia). D'altra banda, el 2 d’agost es disputarà el Trofeu Joan Gamper, contra un rival encara per determinar.

stats