MUNDIAL DE CLUBS
Esports 12/12/2011

El Barça jugarà les semifinals contra l'Al-Sadd

Nuria García
1 min
Khalfan Ibrahim al-Khalfan celebra el triomf de l'Al-Sadd amb el seu company Nadir Belhadj.

BARCELONAEl Barça va arribar ahir al migdia al Japó, on es disputa el Mundial de Clubs, després d'un viatge de més de 12 hores que va començar després de guanyar el clàssic al Bernabéu. El tècnic blaugrana, Pep Guardiola, va voler que l'equip viatgés directament des de Madrid per arribar com més aviat millor al Japó, per evitar el jet lag i perquè els jugadors s'adaptin ràpidament a l'horari nipó.

Quan els blaugranes van aterrar a l'Aeroport Internacional de Narita, a Tòquio, envoltats d'una gran expectació, van saber qui seria el seu rival en les semifinals que es jugaran dijous: l'Al-Sadd. El conjunt qatarià va jugar ahir al matí el seu partit de quarts de final, en què es va imposar a l'Espérance tunisià (2-1), amb gols de Khalfan i Koni. Així doncs, el cos tècnic blaugrana tindrà tres dies per analitzar l'Al-Sadd i trobar-li els punts febles abans d'enfrontar-s'hi a l'estadi internacional de Yokohama.

El Kashiwa, l'altre semifinalista

A més de definir-se el rival del Barça, ahir també es va saber qui serà el rival del Santos brasiler a les semifinals: el Kashiwa Reysol. Els japonesos, que venien de la repesca, van superar el Monterrey mexicà, que, juntament amb l'altre equip derrotat en els quarts de final, l'Espérance, es conformarà a lluitar per la cinquena posició del Mundial de Clubs.

stats