Esports 19/11/2012

El Barça, amb 21 jugadors, ja és a Moscou

M. Molina
1 min
Alguns membres de l'expedició del Barça a l'avió que els va dur a Moscou, ahir a la tarda.

BARCELONA.L'expedició del Barça va aterrar ahir al vespre a Moscou per concentrar-se de cara al partit de Champions de demà. La durada del viatge (més quatre hores) i la diferència horària van fer que el cos tècnic decidís evitar cap risc i traslladar-se a la ciutat del partit amb més antelació del que és habitual.

Tito Vilanova s'ha endut 21 jugadors cap a la capital russa: tots els disponibles del primer equip, a més de Tello -amb fitxa del B però que habitualment s'entrena amb la primera plantilla-, el porter Oier, Sergi Roberto i Gerard Deulofeu. L'equip s'entrenarà aquesta tarda a l'estadi del partit on demà, a les sis de la tarda, s'enfrontarà a l'Spartak amb l'objectiu de sumar tres punts i garantir el pas a vuitens i la primera posició del grup G.

El president Sandro Rosell va encapçalar la llista de directius que van acompanyar l'equip, a més d'Andoni Zubizarreta, director esportiu, que va assegurar abans de marxar que "l'equip s'adaptarà bé" a la gespa artificial de l'estadi rus. "No condicionarà el nostre joc, molts dels nostres futbolistes ja han jugat sobre aquesta superfície", comentava.

L'ensurt de Cesc

L'anècdota del viatge la va protagonitzar Cesc Fàbregas, a qui la policia va retenir a l'aeroport per un problema amb el visat. Una hora després, amb el problema solucionat, ja va poder tornar a l'hotel amb la resta dels companys.

stats