Futbol Femení
Esports 08/06/2013

El Barça, a un pas de la final de la Copa de la Reina

El 0-3 de l'anada a Majadahonda deixa les coses molt de cara a les blaugranes en la tornada de semifinals contra l'Atlètic de Madrid (12.15h, Barça TV i Marca TV)

Natalia Arroyo
1 min

BarcelonaEl Barça femení té la final de la Copa de la Reina a tocar. Les blaugranes afronten el partit de tornada de les semifinals contra l'Atlètic de Madrid aquest diumenge a Sant Joan Despí (12.15h, Barça TV i Marca TV) amb un còmode 0-3 a favor del partit d'anada a Majadahonda, quan un hat-trick de Sonia Bermúdez va deixar encarrilada l'eliminatòria.

L'equip de Xavi Llorens, que ja ha començat a planificar la pròxima temporada sense descuidar les últimes setmanes de competició, no vol refiar-se de l'equip matalasser, que ja va posar-li les coses molt difícils en l'enfrontament de Lliga de la segona volta tot i caure derrotat per 2-0. Tot i així, la renda de tres gols sembla inabastable per a les madrilenyes, que apel·len a l'heroica per remuntar. L'Atlètic, a més, ve de viure una setmana especial després d'un viatge a Guinea Equatorial.

En l'altra semifinal, el Llevant rep el Prainsa Saragossa al Poliesportiu Nazaret (12h) després d'empatar a zero en terres aragoneses en l'anada.

stats