El Barça femení supera amb comoditat el tràmit contra el Glasgow City (0-3)

Toni Duggan, amb un doblet, i Alexia Putellas han estat les golejadores blaugranes

A.n.
Alegria blaugrana en el partit d'anada contra el Glasgow City

BarcelonaEl Barça ha superat amb un triomf (0-3) el tràmit de jugar contra el Glasgow City la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. Amb una renda de 5-0 en l’anada, el conjunt que entrena Fran Sánchez s'ha presentat al Petershill Park de Glasgow amb els deures més que fets. En el duel d'aquest dijous, les blaugranes s'han imposar gràcies al gols de Toni Duggan, que n'ha fet dos, i Alexia Putellas.

El Glasgow no ha sigut mai rival per un Barça que ha fet cas a les paraules del seu tècnic a la prèvia i ha sortit “mentalitzat a guanyar”. Duggan ha obert la llauna al minut 13 després de superar en velocitat les defensores rivals i resoldre amb qualitat davant la portera Alexander. Només començar la segona part, Alexia ha fet el segon en rebre una assistència de Vicky Losada. La mateixa Duggan ha tancat el marcador al minut 50 amb una rematada a la mitja volta.

El Barça sabrà quin serà el seu rival als quarts de final en el sorteig que se celebrarà el divendres 9 de novembre i on hi estaran presents el Bayern Munic, el Wolfsburg, el Lió, el PSG, el Chelsea, l’Slavia Praga i el LSK Kvinner noruec.