Futbol Femení
Esports 09/03/2013

El Barça femení visita el camp del cuer esperant una ensopegada de l'Athletic o l'Atlètic

A més, l'Espanyol pot deixar gairebé tancada la seva classificació per a la Copa de la Reina si guanya a casa el Cajasol Trigueros (12h). El Llevant Les Planes es juga la permanència amb el València (12.30h) i el Sant Gabriel visita el Collerenc (12h)

Natalia Arroyo
1 min
Les jugadores del Barça celebren un gol

BarcelonaEn la 24a jornada de la Primera Divisió femenina, el Barça femení intentarà sumar a Pamplona tres punts més que el permetin mantenir la seva persecució amb els dos primers classificats, l'Athletic Club i l'Atlètic de Madrid. Les blaugranes s'enfronten al cuer al Municipal de Lagunak (12h), tot esperant una ensopegada dels seus rivals. L'Athletic rep a Lezama el Rayo Vallecano (16.30h), mentre que l'Atlètic de Madrid s'enfronta al Sevilla en terres andaluses (13.30h).

Lluny d'aquesta lluita però reforçat per l'heroic empat de la setmana passada contra el líder, l'Espanyol buscarà segellar a Sant Adrià del Besòs (12h) la seva classificació per a la Copa de la Reina contra el Cajasol San Juan. Tot i que les periquites tenen la seva plaça pràcticament assegurada, un triomf sobre les andaluses acabaria de deixar el novè classificat a més de 13 punts.

Estarà pendent d'aquest partit el Sant Gabriel, que juga al Coll d'en Rabassa (12h) contra un Collerenc en ratxa en aquesta segona volta. Les noies de Takahisa Shiraishi s'han afiançat en la vuitena posició i volen donar continuïtat al seu bon moment de forma.

En canvi, el Llevant Les Planes fa setmanes que no troba consol i buscarà retrobar-se amb la victòria contra el València al Municipal Les Planes (12.30h). L'equip d'Albert Sánchez no guanya des de fa set jornades

La resta de partits de la jornada són:

Llevant - Llanos Olivenza

Sevilla - Atlètic de Madrid

Athletic - Rayo Vallecano

Prainsa Saragossa 2-0 Reial Societat (jugat dissabte)

stats