BARÇA
Esports 20/06/2013

El Barça espera que Puyol estigui llest per a l'inici de la pretemporada

A.l.
1 min
El defensa Carles Puyol controlant la pilota en un partit del Barça al Camp Nou.

Barcelona.Carles Puyol tornarà a quedar-se sense vacances d'estiu. Ahir al matí, el central va ser sotmès a una operació a l'Hospital Dexeus per extreure-li un quist de Baker del genoll dret. Una molèstia que el farà ser baixa entre tres i quatre setmanes, però que li hauria de permetre arribar a l'inici de la pretemporada, que arrencarà el 15 de juliol.

El doctor Ricard Pruna espera que la intervenció serveixi per superar uns problemes físics que Puyol tenia des de fa dos anys i que impedien que el jugador fes l'extensió total de l'articulació. "Estava inquiet, estava cansat de la patologia, però pensem que hem posat punt final a la problemàtica", va dir. El doctor va revelar que, després de l'última operació, al març, Puyol va decidir canviar de metge. L'extirpació del quist la va fer el doctor Joan Carles Monllau i no el doctor habitual, Ramon Cugat. Pruna va fer pública també la voluntat del defensa. "Pel que m'ha expressat, té molta il·lusió per jugar el Mundial del Brasil", va detallar.

D'altra banda, Pruna va admetre que Neymar hauria de guanyar pes, que el Barça no es va oposar que Busquets anés a la Copa Confederacions i que Messi no s'hauria d'haver enfrontat al PSG al Camp Nou. El problema "va ser el calendari, al desembre no hauria passat res".

stats