HOQUEI PATINS
Esports 06/01/2013

El Barça empata a la pista del Liceo i es manté a dos punts (2-2)

M. Molina
1 min

BARCELONAEl Liceo i el Barça se citaven ahir a Riazor en un d'aquells duels pensats per començar a marcar distàncies a l'OK Lliga. Però l'empat entre els dos conjunts va deixar les coses tal com estaven, mantenint la igualtat a la competició i deixant els gallecs com a líders amb dos punts d'avantatge respecte al conjunt blaugrana (2-2).

La igualtat en el marcador també va ser a la pista. Al primer temps, amb els dos equips jugant a l'atac i aconseguint dues dianes per banda. A la represa, amb els porters com a protagonistes de grans aturades en un enfrontament que va destacar per la duresa: 23 faltes comeses pels locals, 21 els visitants.

El primer gol va ser matiner, quan només s'havien disputat 30 segons de partit. Josep Lamas, amb un fort llançament des de fora de l'àrea, va sorprendre Sergi Fernández. Els gallecs, que havien sortit a la pista amb més energia, van dominar i van tenir ocasions per ampliar distàncies. Però qui va aconseguir marcar -i en dues ocasions- van ser els visitants.

Marc Torra va igualar el partit a l'equador del primer temps amb un gran llançament a l'escaire, i Miras va capgirar el marcador pocs minuts després i va resoldre amb eficàcia davant la sortida de Malián.

El Barça havia agafat impuls, però el Liceo no va permetre que s'escapés i Jordi Bargalló va poder empatar. El jugador català va fallar un penal, però en el posterior rebot va poder colar la pilota al fons de la xarxa per anotar el que acabaria sent l'últim gol del partit.

Amb aquest empat, el Liceo continua al capdavant de l'OK Lliga amb 30 punts després de 13 jornades, seguit del Barça amb 28.

stats