Esports 17/03/2012

El Barça recupera efectius per visitar el Sevilla i pressionar el Madrid

N.a.
2 min

Diumenge passat a Santander, el Barça va començar el partit 13 punts per sota del Reial Madrid, que havia jugat i guanyat el dia anterior davant el Betis enmig de polèmica. Aquest cap de setmana, la situació és al revés perquè és el Barça qui juga primer. Els blaugranes visiten aquest vespre el Sánchez Pizjuán per enfrontar-se al Sevilla (20 h, GolT i Canal+Liga), mentre que els blancs ho faran demà a les 21.30 h contra el Màlaga al Santiago Bernabéu.

Els homes de Guardiola tenen la possibilitat de sumar una victòria contra els andalusos que traslladi la pressió als de Mourinho i els situï provisionalment a set punts. La fatiga de la tornada dels vuitens de final de la Champions, malgrat el còmode partit que els madridistes van tenir contra el CSKA de Moscou, podria afectar-los i acabar sent un factor determinant.

Bon repertori de jugadors

Després d'una setmana de descans i preparació exclusiva d'aquest partit, s'espera que Guardiola no reservi res i jugui d'inici amb el teòric onze titular. "És el moment de la veritat. Les ensopegades no tenen marxa enrere", avisava ahir el tècnic, que reconeixia que l'equip ha recuperat el to en les últimes setmanes, malgrat que segueix insistint en el bon paper que també van fer en els primers partits de l'any.

De cara al Sánchez Pizjuán, un escenari "sempre complicat", Guardiola podrà comptar amb Alexis i Thiago, que s'han estat entrenant amb normalitat en les últimes sessions i van rebre l'alta mèdica per poder viatjar a Sevilla. També torna Gerard Piqué, un cop complert el partit de sanció, i apunta a la titularitat a l'eix de la defensa. L'interrogant és al lateral esquerre, que podrien ocupar-lo Puyol o Adriano.

Baixes al Sevilla de Míchel

L'equip andalús té dues baixes importants per sanció, les de Coke al lateral dret i Fazio al central, i dues incògnites de pes. El central bosnià Emir Spahic és dubte per unes molèsties i tampoc és segur que Álvaro Negredo estigui al 100% per ser titular en la punta d'atac. Tot i que haurà de fer una alineació d'emergència, el tècnic Míchel González seguirà apostant per la verticalitat de Navas, Perotti i Reyes, i el poder aeri de Kanouté.

stats