Esports 02/06/2013

El Barça d'hoquei patins, eliminat

El Barça d'hoquei patins es va acomiadar de la Lliga Europea a les semifinals després d'empatar a quatre amb el Benfica, en un partit que es va resoldre a la tanda de penals. El Benfica es va avançar amb un gol de Carlitos López al minut 3, que va desviar un xut de Tuco Ábalos des de mitja pista. Poc abans d'arribar a la mitja part va arribar la recompensa a la insistència del Barça amb els gols de Pablo Álvarez i Sergi Panadero (2-1). La segona part va tenir molt ritme, amb tres gols de penal, dos de Viana i un de Marc Torra (3-3). El mateix Viana va veure poc després una targeta blava rigorosa i el Barça va aprofitar la superioritat numèrica per fer el 4-4 (Sergi Miras). Carlos López, però, va empatar en els últims segons i cap equip va aconseguir marcar el gol d'or a la pròrroga. El rival del Benfica a la final serà l'equip amfitrió, el Porto. La final es jugarà en un ambient escalfat, ja que ahir ja es van viure incidents entre les dues aficions portugueses.