HANDBOL
Esports 21/08/2015

El Barça d'handbol, rei de la festa d'un descarat Sant Cugat (16-42)

El conjunt blaugrana guanya les semifinals i disputarà la final de la Supercopa de Catalunya davant el Fraikin Granollers

Gonzalo Romero

BarcelonaEl Barça d'handbol i el Fraikin Granollers disputaran la final de la Supercopa de Catalunya. El conjunt blaugrana ha superat el tràmit de les semifinals a la pista d'un descarat Sant Cugat, equip de 1ª Nacional (tercera màxima categoria de l'handbol estatal) (16-42). La localitat i el primer equip del seu humil club mai podran oblidar aquests 60 minuts. El pavelló municipal ha sigut una festa. Ni el resultat, ni la insultant superioritat de l'equip contrari, l'han espatllat.

El conjunt local, amb Marc Jordan com a home més efectiu i resolutiu, ha vist com els de Xavi Pascual han situat un cruel 0-8 al marcador d'inici. Ni els gols del lateral dret barceloní, exBarça precisament, han trencat l'esquema d'aquest entrenament amb disfressa de partit oficial.

Siarhei Rutenka ha sigut –possiblement– el més beneficiat de la jornada. El bielorús, que es va perdre el triangular de Kiel, ha sigut titular i ha mostrat una més que interessant versió. El lateral ha sigut protagonista, agafant la responsabilitat en tasques ofensives i nodrint els seus companys de pilotes. La circulació visitant ha sigut incontestable, especialment durant el primer temps. La defensa del Sant Cugat, de pocs centímetres, però, ha fet que el partit hagi perdut intensitat a mesura que han passat els minuts.