Barça
Esports 18/08/2013

El Barça fa miques la defensa del Llevant i goleja en el debut a la Lliga (7-0)

Els homes del Tata Martino han deixat el partit sentenciat al primer temps amb sis gols. Alexis, Messi (2), Pedro (2), Alves i Xavi han sigut els anotadors

Martí Molina

BarcelonaEl Barça ha superat sense cap mena de problema el primer partit de Lliga. Els homes de Tata Martino han golejat el Llevant en un partit que ha quedat vist per a sentència a la primera meitat (7-0). Alexis, Messi (2), Pedro (2), Alves i Xavi han sigut els anotadors davant un conjunt granota que s'ha vist superat en defensa des dels primers minuts.

El Barça ha fet una primera part de luxe, jugant a futbol tan bé com sap. Movent la pilota amb velocitat, pressionant amb intensitat i concentració, combinant sense errors i obrint el camp amb facilitat. En resum, fent fàcil allò que és més difícil. El Llevant no ha sigut un equip gaire atrevit al Camp Nou, però l'huracà blaugrana ha desactivat qualsevol opció tant en atac com en defensa.

Alexis ha obert el marcador al minut 3 amb una bona jugada de combinació entre Cesc i Messi, que ha finalitzat el xilè, molt actiu durant tot el partit. El segon gol no ha tardat a arribar, per mitjà de Messi (11'), que al seu torn ha fet una paret amb Pedro.

El Barça ja tenia el partit encarat i l'ha acabat de sentenciar amb un gol d'Alves, que ha aprofitat el rebuig del porter (23') i de Pedro, i ha caçat una gran passada de Messi a l'espai per creuar la pilota davant la sortida de Navas (26'). Als darrers minuts de la primera part, els blaugranes han arrodonit el marcador amb un penal sobre Adriano que ha marcat Messi (41') i un gol de Xavi després de trencar magníficament la defensa gràcies a una assistència picada de Cesc (44').

Neymar s'ha quedat d'entrada a la banqueta i ha sortit al segon temps. Amb ell al terreny de joc, l'equip ha arrodonit el marcador després d'aprofitar un mal servei de falta del Llevant, que ha regalat la pilota a Cesc. Pedro ha rematat la feina i ha anotat el setè i definitiu del partit al minut 72'.

L'astre brasiler ha sigut protagonista als darrers minuts, amb un parell de jugades de fantasia que han fet aixecar els seguidors dels seients de l'estadi. Al tram final també ha vist la targeta groga –l'única que ha vist el Barça aquest diumenge– per tallar un contraatac de Juanfran.

Amb aquesta golejada el Barça se situa com a primer líder de la Lliga.