MUNDIAL DE CLUBS
Esports 17/11/2011

El Barça coneixerà avui els seus dos possibles rivals

Toni Padilla
1 min
Els jugadors de l'Al-Saad de Qatar, campió asiàtic.

Barcelona.El Barça sabrà avui (8.30 hores) quins són els seus dos possibles rivals al Mundial de Clubs. El Toyota Center de Nagoya, al Japó, serà la seu del sorteig d'aquesta competició a la qual el Barça, com a guanyador de la Lliga de Campions, accedirà directament a les semifinals, com el Santos, campió de la Copa Libertadores. El Barça juga la semifinal el dia 15 de desembre a Yokohama, i el Santos ho fa un dia abans, el 14, al Toyota Stadium de Toyota, a la província d'Aichi. Aquest estadi acollirà el dia 11 els dos partits dels quarts de final -avui es coneixeran els aparellaments-, i els blaugranes jugaran contra el guanyador del segon duel.

El Mundial de Clubs té un partit de fase prèvia que enfronta el guanyador de la Lliga de Campions d'Oceania, l'Auckland City de Nova Zelanda, amb el campió de la lliga de futbol japonesa, lliga que de moment no té vencedor, ja que encara falten tres jornades. Els tres candidats són el Kashiwa Reysol, el Gamba Osaka i el Nagoya Gramphus, que estan separats per tres punts.

El guanyador d'aquest duel jugarà un dels dos partits dels quarts de final. Els altres tres equips que avui sabran quin és el seu rival als quarts de final són l'Esperance de Tunisia, cencedor de la lliga de campions africana, el Monterrey mexicà, campió de la Copa de la Concacaf, i els campions de la Champions asiàtica, l'Al Saad del Qatar. Tots aquests equips debuten a la competició. Un d'aquests equips serà el rival del Barça a les semifinals.

stats