Esports 22/04/2012

El Barça cau a casa després de 54 partits

D.r. Jover
1 min

BARCELONAEl Barça va tornar a caure ahir al Camp Nou, on no perdia un partit des de la temporada passada i en una data significativa: un 11 de setembre del 2010 en què l'estadi barcelonista, abans del partit, va ser una festa el dia de la Diada Nacional de Catalunya.

Va ser en el primer partit del Barça al Camp Nou de la temporada 2010-2011 i va caure derrotat per 0-2 contra un Hèrcules que, tot i vèncer a Barcelona amb dos gols de Nelson Valdez, va acabar baixant a la Segona Divisió. Des d'aquell fatídic partit el Barça va encadenar 54 partits seguits sense conèixer la derrota al Camp Nou en totes les competicions: Lliga, Copa del Rei, Lliga de Campions i Supercopa d'Espanya. La majoria dels partits, fins a 34, van ser partits de Lliga entre la temporada passada i aquesta.

Ahir contra el Reial Madrid el Barça va tornar a perdre a casa, un any i set mesos després. La derrota, molt dolorosa, deixa la Lliga pràcticament sentenciada a favor d'un Reial Madrid que ara mateix té set punts més que els blaugranes.

stats