HANDBOL: LLIGA DE CAMPIONS
Esports 25/03/2012

El Barça busca la remuntada contra el Montpeller

Martí Molina
1 min

BARCELONAEl Barça Intersport es juga aquesta tarda (17 h, Esport 3) el pas als quarts de final de la Lliga de Campions d'handbol contra el Montpeller francès. Els homes de Xavi Pascual han de remuntar dos gols de desavantatge del partit d'anada (30-28) contra un conjunt que encara mai no ha aconseguit guanyar al Palau Blaugrana.

De fet, el Barça confia que el seu pavelló visqui una altra tarda màgica que li permeti superar aquesta eliminatòria. Seria la vintena vegada que el Palau viuria una remuntada en partits europeus després de perdre a l'anada fora de casa.

L'entrenador del Barça Intersport, Xavi Pascual, podrà disposar de tots els efectius per aquest partit. I molt possiblement mantindrà la mateixa convocatòria, descartant només Oneto.

El Montpeller, de la seva banda, arriba a Barcelona amb la baixa del lateral esquerre Vid Kavticnik, que es va lesionar en el partit d'anada. La de l'eslovè és una absència destacada per al conjunt francès, ja que perd per aquesta temporada el seu màxim golejador a Europa.

A l'anada, el partit va estar marcat per la duresa dels jugadors del Montpeller, que van aconseguir una renda de vuit gols a favor en la primera part. Tanmateix, els blaugranes es van recuperar i van poder eixugar aquesta diferència en el segon temps, per acabar perdent de només dos gols al final dels 60 minuts.

stats