Esports 03/01/2013

El Barça acorda explotar amb publicitat la façana de La Masia

T.p. / M.m.
2 min
El Barça acorda explotar amb publicitat la façana de La Masia

BARCELONALes façanes de La Masia del Barça a Sant Joan Despí serviran de plataforma perquè el club i l'empresa MCM Group col·loquin publicitat en grans pantalles amb tecnologia LED -Light Emitting Diode- després de l'acord assolit per ambdues parts, segons ha fet saber aquesta empresa catalana a la seva pàgina web. Les converses per a l'explotació publicitària de La Masia estaven tenint lloc des de feia mesos i, finalment, tant el Barça com MCM han arribat a un acord definitiu per fer servir dues de les façanes del centre de joves valors del club amb la finalitat d'inserir publicitat que generi una nova font de finançament per a l'entitat culer, l'abast de la qual no s'ha precisat. "MCM Group posarà en marxa la comercialització de dues de les façanes de La Masia, en virtut de l'acord vigent amb el FC Barcelona. El llançament de missatges i campanyes publicitàries serà possible gràcies a la tecnologia LED, aprofitant les possibilitats que ofereixen els espais, amb dues pantalles de 250 metres quadrats que es convertiran en les pantalles de cortines de LED més grans instal·lades a Europa", assenyala el comunicat. La instal·lació de la tecnologia LED es muntarà aviat.

Aquesta empresa va ser l'encarregada de concloure la construcció del centre de joves valors del FC Barcelona i ara serà la que exploti la publicitat que s'hi projectarà, de manera que des de dins de l'edifici no es perdrà visió de cara a l'exterior, tot i les llums.

Amb aquest negoci, el Barça obre una nova via de finançament. A més de La Masia, el FC Barcelona té un espai encara més gran i molt més icònic, el Camp Nou, per poder instal·lar la tecnologia LED al seu perímetre. De fet, segons l'agència Efe hi ha estudis sobre la viabilitat del projecte a l'estadi, cosa que permetria al Barça tenir un via d'ingressos molt important.

stats