Barça
Esports 03/04/2012

El Barça de Guardiola supera la 27a eliminatòria de les 29 que ha jugat

La fiabilitat dels blaugrana a doble partit és molt alta, dels 29 enfrontaments jugats, des de que Guardiola és entrenador, n'han guanyat 27

Ara
1 min

BarcelonaEl Barça de Guardiola ha superat la 27a eliminatòria a doble partit, després d'haver superat al Milan d'Ibrahimovic durant el partit de tornada al Camp Nou per 3-1.

Des de que el de Santpedor està al capdavant de l'equip, els braugrana s'han jugat en 29 ocasions eliminatòries a dos partits. D'aquestes només n'han fallat dues (contra el Sevilla i l'Inter de Milà durant la temporada 2009-10).

En els partits d'anada el Barça ha empatat a zero en tres ocasions, dues al Camp Nou i una fora de casa i en els tres casos va aconseguir passar l'eliminatòria.

La situació que es vivia aquest dimarts contra el Milan es va donar també durant l'any del triplet quan els blaugrana van empatar a zero contra l'Espanyol en els quarts de final de la Copa del Rei.

Un cop més, i malgrat l'empat inicial a San Siro, l'equip de Guardiola ha demostrat la seva fiabilitat guanyant el partit i aconseguint així el pas a semifinals.

stats