Futbol Femení
Esports 13/04/2013

El Barça rep el Sevilla a l'espera d'un "regal" en l'Atlètic-Athletic

A més, la 27a jornada deixa un interessant derbi de Sant Adrià del Besòs entre el Sant Gabriel i l'Espanyol, a més d'un Lagunak-Llevant Les Planes

Natalia Arroyo
2 min
Vicky rep la pressió d'Olabarrieta durant el Barça-Athletic

BarcelonaDesprés de dues setmanes d'aturada, la Primera Divisió femenina es reprèn amb un decisiu Atlètic de Madrid-Athletic (13.30h) que podria deixar molt més agrupada la zona alta de la classificació. El conjunt basc és líder amb 67 punts, seguit de les catalanes (64) i les madrilenyes (62). A quatre jornades per al final del campionat, qualsevol ensopegada pot ser decisiva per resoldre el campió.

Pendent d'aquest partit estarà el Barça, que diumenge rep el Sevilla (12h, Barça TV) a Sant Joan Despí. Les blaugranes són conscients que depenen d'elles mateixes i que, si no fallen d'aquí a final de temporada, revalidaran el títol de Lliga. La visita del conjunt andalús, que podria confirmar la permanència si l'Olivenza fa el mateix resultat, és assequible per a les noies de Xavi Llorens, que no han perdut cap partit des del setembre i que encadenen 9 victòries consecutives, havent encaixat només quatre gols en les 10 jornades que portem aquest 2013.

A Sant Adrià (11h), el Sant Gabriel i l'Espanyol protagonitzaran un interessant derbi del Besòs. Les blanc-i-blaves no obliden la derrota patida a la Ciutat Esportiva en la primera volta, quan l'equip de Takahisa Shiraishi va remuntar l'1-0 amb dos gols de Rocío al tram final del partit. Les locals volen confirmar la plaça de Copa de la Reina, mentre que les visitants segueixen intentant sumar els màxims punts possibles per no deixar escapar la cinquena posició.

D'altra banda, el Llevant Les Planes visita Pamplona (12h) per enfrontar-se al Lagunak, cuer i descendit. L'equip d'Albert Sánchez, que ha patit 8 derrotes el 2013, intentarà aprofitar l'ocasió per guanyar el segon partit de l'any.

La resta de partits de la jornada són:

Reial Societat - Collerenc (11h)

Cajasol San Juan - Prainsa Saragossa (12h)

Llanos Olivenza - Rayo Vallecano (12h)

València - Llevant (12.30h)

Atlètic de Madrid - Athletic (13.30h)

stats