Publicitat
Publicitat

BARÇA

Un diari de Sao Paulo afirma que una empresa de Sandro Rosell va cobrar comissions per organitzar amistosos del Brasil

L'advocat del president sempre ha defensat la legalitat dels pagaments per a aquests partits, organitzats quan Rosell no presidia el Barça

Una empresa registrada als Estats Units a nom de Sandro Rosell, president del Barcelona, va rebre comissions pels 24 partits amistosos que la selecció brasilera de futbol va disputar entre 2006 i 2012, segons informa l''Estadao', de Sao Paulo.

L'empresa Uptrend Development LLC, amb seu a Nova Jersey, va rebre dipòsits de 450.000 dòlars per partit per haver ofert serveis de "publicitat i promoció" de cadascun dels amistosos disputats per la selecció brasilera, segons documents als quals el diari paulista diu que ha tingut accés. La informació, recollida per l'agència Efe, afirma que aquests recursos  formen part dels prop d'1,6 milions de dòlars que la Confederació Brasilera de Futbol (CBF) rebia per cada partit per part d'ISE, una empresa àrab que va comprar els drets per organitzar els amistosos de la selecció cinc vegades campiona del món.

Sempre segons aquesta informació, els diners rebuts per l'empresa a nom de Rosell van ser per a tasques de publicitat i promoció, quan en canvi va ser una empresa suïssa la que va fer aquesta feina.

La defensa de Sandro Rosell

"La signatura que apareix com a representant de l'empresa als Estats Units és la d'Alexandre R. Feliu, nom oficial de Sandro Rosell Feliu", segons el mitjà brasiler. Els advocats del president del Barça han fet públics en alguns moments comunicats en què recorden que les activitats de Rosell quan treballava per a la marca Nike van ser legals, amb contractes en què es remuneraven serveis a la Confederació Brasilera. A més, s'ha recordat que sempre són casos anteriors al mandat al Barça.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF