BÀSQUET: LLIGA ENDESA
Esports 25/03/2012

El Barça Regal surt viu de Valladolid

àlex Gozalbo
2 min
Chuck Eidson completa una safata amb la mà esquerra durant el partit contra el Blancos de Rueda Valladolid.

BARCELONAMinuts després de superar l'Unics Kazan en el segon partit de quarts de final de l'Eurolliga, el tècnic Xavi Pascual va advertir de l'inconvenient de jugar a Valladolid abans de viatjar a Rússia per afrontar el tercer enfrontament de la sèrie. Menys de 48 hores de descans per a un equip amb dues baixes importants (la de Boniface Ndong i la de Pete Mickeal) i un desplaçament de més de 700 quilòmetres van afectar el rendiment de l'equip blaugrana, que va patir, i molt, contra el cuer de la Lliga Endesa.

El Barça Regal va notar el sobreesforç de jugar quatre partits en set dies, però no va deixar escapar una victòria en un enfrontament contra el Blancos de Rueda Valladolid que es va decidir a la pròrroga. Fran Vázquez, amb una cistella després d'un rebot ofensiu, va forçar un temps extra en què el conjunt blaugrana va ser molt superior (12-18).

Joan Carles Navarro, autor de 23 punts, va poder festejar el seu partit número 500 a la Lliga Endesa com volia, amb un triomf que permet al Barça Regal pressionar un Reial Madrid que avui juga a San Sebastián.

L'escorta va comptar a Valladolid amb la col·laboració de Joe Ingles (20 punts) i Erazem Lorbek (19), que van assumir el protagonisme ofensiu en la recta final d'un partit que el Barça Regal semblava tenir perdut quan anava tres punts per sota a falta de 70 segons per al final.

El conjunt blaugrana no va defensar al nivell que acostuma, però va exhibir una gran capacitat competitiva per no deixar escapar el triomf. Els jugadors de Xavi Pascual van jugar amb intel·ligència uns últims instants en què el Blancos de Rueda Valladolid va tenir vertigen i es va col·lapsar amb decisions errònies.

Ere i Obasohan, a Santiago

L'Assignia Manresa visita la pista del CAI Saragossa (12.15 h, Esport3). El Fiatc Joventut, per la seva banda, juga contra el Blusens Monbus a Santiago de Compostel·la (20 h), on Ebi Ere i Derrick Obasohan, internacionals amb Nigèria, es retrobaran en una pista de bàsquet.

stats