Esports 02/11/2012

El Barça Regal sobreviu a un bon Partizan

àlex Gozalbo
Nate Jawai supera Vladimir Lucic i Djordje Gagic al Palau Blaugrana.

BARCELONAEl Palau Blaugrana, que ahir va registrar la millor entrada de la temporada (5.713 espectadors), es va divertir en el triomf del Barça Regal sobre un Partizan molt millor del que els seus resultats anteriors indicaven. Ambient, bon bàsquet i emoció per a una nit amb regust d'enfrontament dels d'abans. L'equip blaugrana es va endur la victòria i la setmana vinent es jugarà el lideratge del grup a la pista del CSKA de Moscou.

El Partizan, l'equip més jove de l'Eurolliga, té talent per escriure un i deu llibres. A la banqueta, on hi ha Dusko Vujosevic, i a la pista, on acumula alguns jugadors que es guanyaran la vida jugant a bàsquet. Als 60 segons de partit ja guanyava per set punts de diferència i la seva renda va arribar aviat als nou punts.

El problema és que l'equip de Belgrad és inexpert i això es nota en moments puntuals, com quan va rebre un parcial de 19-2 que va allunyar-lo de la victòria. Nate Jawai i Marcelinho Huertas, que va arribar al descans amb 19 punts i 5/5 en triples, van fer la feina bruta de col·locar el Barça Regal en el partit i Joan Carles Navarro es va encarregar d'allunyar el rival definitivament en un tercer quart brillant en què va anotar 12 punts i va disparar la renda local per sobre dels 10 punts.

Quan l'enfrontament semblava sentenciat, el Partizan va ressuscitar a cop de triple per arribar a una apassionant recta final amb opcions d'endur-se el triomf. En l'última possessió visitant, després d'uns minuts poc productius del Barça Regal, Davis Bertans va errar un triple que hauria enviat el partit a la pròrroga i l'equip blaugrana va sumar la victòria, la quarta consecutiva a l'Eurolliga.