LLIGA ENDESA
Esports 19/05/2012

El Barça Regal rebaixa en 18,4 punts la mitjana ofensiva del Lucentum

à.g.
1 min
C.J. Wallace intenta evitar una passada d'Álex Urtasun al Palau Blaugrana.

BARCELONA.Fins ara cap equip no havia anotat mai tan pocs punts en un partit de play-off com el Lucentum, que dijous no va poder passar dels 43 punts al Palau Blaugrana. Les quatre baixes exteriors (Tyrone Ellis, Andy Rautins, Benjamin Dewar i Pedro Llompart) i la defensa del Barça Regal van acabar amb qualsevol opció de victòria de l'equip alacantí.

El Lucentum Alacant, que demà (12.30 h, Esport3) ha de guanyar per no quedar eliminat, ha perdut els quatre partits d'aquesta temporada contra el Barça Regal, un equip contra el qual tan sols anota una mitjana de 50,7 punts, 18,4 punts menys que la seva mitjana durant la temporada regular.

El Lucentum Alacant ha fallat 28 dels últims 30 triples que ha intentat contra el Barça Regal, contra el qual tan sols anota un 41,7% dels tirs de dos punts que intenta.

Xavi Pascual decidirà avui si Joan Carles Navarro, que es va perdre el primer partit de la sèrie per culpa de la fasciïtis plantar, viatja amb la resta de l'expedició.

El Reial Madrid, per la seva banda, va superar ahir el Banca Cívica (82-68) en el primer partit dels quarts de final de la Lliga Endesa i -com Barça Regal, Caja Laboral i València Basket- se situa amb 1-0.

stats