BÀSQUET: EUROLLIGA
Esports 13/05/2012

El Barça Regal, a oblidar la decepció

àlex Gozalbo
2 min
El Barça Regal,  a oblidar la decepció

Abatut per la inesperada derrota de divendres contra l'Olympiacos, el Barça Regal tanca aquesta tarda (17 hores, Esport3 i Teledeporte) la seva participació a la final four d'Istanbul jugant el partit pel tercer i quart lloc contra el Panathinaikòs.

Xavi Pascual i Zeljko Obradovic es veuran les cares per primera vegada des que el tècnic serbi va barrar el pas al català als quarts de final de la temporada passada en una eliminatòria que va deixar el Barça Regal sense la possibilitat d'accedir a la final four del Palau Sant Jordi. Molts comptes pendents en un partit sense cap al·licient esportiu, un fet que permetrà donar descans a alguns dels jugadors més castigats, pensant ja en uns play-off de la Lliga Endesa que comencen dijous.

Joan Creus, secretari tècnic del Barça Regal, va sortir ahir en defensa d'una plantilla que ell mateix ha confeccionat: "L'equip tenia prou capacitat per arribar a la final four i també per tenir èxit. La columna vertebral és la mateixa dels últims tres anys i cal valorar tots els títols que ha aconseguit, que són molts i molt difícils d'aconseguir, com ha quedat demostrat".

Malgrat haver fallat en dos moments claus de la temporada, Creus recorda que: "L'equip ha estat sempre a dalt en totes les competicions. Queden uns dies perquè comenci el play-off contra el Lucentum Alacant i hem de recuperar-nos", opina Joan Creus, que demana "traslladar el balanç al final de curs".

El secretari tècnic treballa des de fa setmanes amb Xavi Pascual -a qui encara queda una temporada més de contracte- per confeccionar l'equip de la pròxima temporada. El Barça Regal, que havia ajornat les decisions importants fins després de la final four , haurà d'intensificar ara les negociacions, tant per renovar jugadors com Víctor Sada com per fitxar-ne de nous.

El club valora la feina de la secció i recorda que l'objectiu sempre ha de ser lluitar pels títols, estar en disposició de guanyar-los. "Arribar aquí és el que els nostres jugadors han de fer, això és el que els demanem", assegura Sandro Rosell, president del Barça. "El nostre és un club poliesportiu amb cinc seccions professionals, a les quals sempre demanem actitud", afegeix.

Una final inesperada

Advertit pels problemes que va tenir per superar un Panathinaikòs contra el qual va arribar a perdre per 14 punts de diferència i per l'eliminació del Barça Regal, el CSKA de Moscou no es refia de l'Olympiacos de cara a la final d'aquest vespre (20 hores, Esport3 i Teledeporte). L'equip rus, gran favorit, aspira a tancar amb el títol una temporada en què tan sols ha perdut contra el Galatasaray i el Gescrap Bizkaia.

stats