BÀSQUET - LLIGA ENDESA
Esports 17/10/2011

El Barça Regal mostra una versió pobra i cau a Sevilla (81-75)

David R. Jover

El Cajasol Banca Cívica va fer posar vermell ahir al Barça en un matx que va mostrar les dues versions dels homes de Pascual. En els primers deu minuts el conjunt català va dominar el partit (22-25), però a partir del segon quart tot se'n va anar en orris. El Barça va deixar de jugar de manera fluida i amb velocitat i el Cajasol se'n va aprofitar. Mitjançant una defensa agressiva va mostrar més ganes de guanyar i va remuntar fins a situar-se dotze punts per sobre al minut trenta (58-46).

La clau va ser el gran paper de Txemi Urtasun en el parcial de 13-2 a la represa, que va canviar la tendència del partit. En els últims deu minuts els blaugranes van reaccionar i es van acostar a quatre punts del Cajasol -63-59- després d'un triple de Chuck Eidson, que ahir va ser el millor dels blaugranes amb 19 punts i 29 de valoració. Però va ser un miratge i l'intent de remuntada es va esvair. Finalment la diferència va ser de sis punts a favor dels sevillans.

Dues derrotes més

El Fiatc Joventut no va poder sumar la segona victòria de la temporada i va caure a la pista del Bilbao Basket per 78-72 en un matx en què va tenir el triomf a tocar. Obasohan, amb cinc triples i 22 punts, va ser el millor dels verd-i-negres, que encara troben a faltar els lesionats Norel i Tomàs.

D'altra banda, l'Assignia Manresa tampoc va poder vèncer a Santiago a la pista del Blusens Monbus (61-49). El conjunt manresà va fer un gran primer període, però en el segon temps va pagar estar més d'onze minuts sense anotar cap tir de camp. En l'últim quart tan sols va fer tres punts de tir lliure.